maanantai 23. huhtikuuta 2012

Get ready for it

 Aah, Lotan hiukset<3
 huh...?
Dagens outfit:
 -huivi: Pieces
-kangasbikeri: Mango
-pitsipaita: Tally Weijl
-farkut: Zara
-kengät: Converse
 OK, mitä teen?

 Kesääkin on tullu jo vähän fiilisteltyy
 Tän päivän ostoksia:
 Ton tyyppisen laukun ostoa olin harkinnu jo tosi pitkään kun näin ton tapasen laukun yhdessä kuvassa ja siitä se metsästys sitte lähtikin. Lopulta löysin H&M:stä tän täykkärin kahellakympillä.
Kiikutin kans kotiin nää kauan metsästetyt neon-väriset bikini koska vihdoin löyty myös sitte oikee kokokin. Nyt ois enää toi kroppa saatava kuntoon. ps.tossa kuvassa biksut näyttää paljon haaleemmilta kun mitä ne oikeesti on

Hepsan kaikille pitkän tauon jälkeen. Oltiin siis Liettuassa turnauksessa nii sieltä ois ollu hiukka hankala postailla. No matka meni kuitenkin hyvin, joitain onnettomuuksia lukuuun ottamatta. Tultiin neljänsiks, joka oli mun mielestä aika hyvä sijotus tossa sarjassa(itä-euroopan liiga), sillä aina ei oltu omassa lajissa nimittäin välillä näytti että kentällä ois menossa painimatsi koriksen sijaan. Kaikenkaikkiiaan oli upee reissu ja upeeta porukkaa mukana. Kaupoissakin tuli käytyä ja ostoksista tulee kuvaa myöhemmin, lupaan sen. Se kyllä suurimmaks osaa ihmetytti että niillä Liettualaisilla oli tosi kivoja kauppoja(Stradivarius, Berschka, Pull&Bear yms.) mutta site niiden pukeutuminen ei yhtään vastannu sitä. Kuulostin varmaan ihan hirveeltä ihmiseltä kun sanoin ton, mut toi on vaan mun mielipide. Mutt kyllä lähtisin uudelleen jos sellanen mahdollisuus tarjottais. Oon nyt muuten sanonnu tän täällä blogissa satamiljoonaatriljoonaziljoonaa kertaa, mut vihdoin alan itekkin uskoa sitä KESÄ TULEE. Ulkona on niin lämmin ja oon tosi innoissani ett kohta voi shortseikin alkaa vetämään jalkaan.

J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti